Pagina 1 van 3  >  >>

Gepubliceerd op feb 5, 2015 door

Afgelopen weekend was de vakbeurs showUP. showUP is een vakbeurs voor Home & Gifts en is er voor  woon- en cadeauwinkels, webshops, en concept stores. Woonstudio 033 bezocht deze beurs en spotte een een aantal nieuwe merken en producten. Hier een aantal favorieten op een rijtje.

Gepubliceerd op okt 28, 2014 door

 

Tijdens de Dutch Design Week bezochtten wij o.a. het terrein 'Design Perron', waar diverse grotere namen samen exposeerden met jonge ontwerpers en collectieven. In de ruimte waar 'Hier is Utrecht' exposeerde, viel de serie 'Minimalism' van Fleur Molenaar bij ons erg in de smaak. Een serie gebruiksobjecten, teruggebracht tot een eenvoudige geometrische vorm, die vooral uitblonk in eenvoud en materiaalkeuze. De diverse objecten van steen, beton, staal, hout, marmer en koper waren prachtig gepresenteerd op een bijpassend bureau als een drie-dimensionaal moodboard. 

Gepubliceerd op okt 28, 2014 door

 

Na een dag Dutch Design Week krijg je een aardig beeld van de huidige trends op ontwerpgebied. We zagen veel natuurlijke pigmenten en ambachtelijke verftechnieken voorbij komen met een opvallend kleurpalet van natuurlijke roodtinten. Ik was zelf erg enthousiast over de mooie kleurverlopen en het ton-sur-ton van roze tot wijnrood.  


Afbeeldingen Paper Vase Cover Pepe Heykoop, producten Vij5, vloerkleed rENS & Desso

Gepubliceerd op okt 24, 2014 door

 

Afgelopen woensdag bezochten we met Woonstudio 033 de Dutch Design Week met dit jaar als thema UP 'design makes the world better'. Opvallend was dat veel designers zich lieten inspireren door natuurlijke materialen, ambachtelijke technieken en hergebruik van materialen om tot mooie of bijzondere ontwerpen te komen.

Gepubliceerd op okt 16, 2014 door

 

Voor het laatst op de Woonbeurs dit jaar... het inspiratiehuis van 101Woonideeën. Voor het eind van dit jaar stopt Sanoma met het uitgeven van dit sympathieke woonblad. Heel jammer voor de trouwe lezers en daarom op de Woonbeurs deze 'grand finale'. 

Gepubliceerd op okt 15, 2014 door

 

Ook dit jaar bij Ariadne At Home speelt romantiek de boventoon in het inspiratie huis. Veel zachte pasteltinten en romantische sfeerhoekjes. En ook hier een aantal originele D.I.Y. ideeën.

Gepubliceerd op okt 14, 2014 door

 

vtwonen bestaat dit jaar 50 jaar en dat laten ze zien op de Woonbeurs! 'Celebrate whenever you can' is de slogan in het vtwonen inspiratie huis. Speciaal om dit te vieren is in het hart van het huis een feestelijke inrichting gecreëerd.

Gepubliceerd op okt 13, 2014 door

 

Dit jaar voor het eerst op de Woonbeurs: het Karwei inspiratie huis 'colorful inspiration by nature'. Een fijne sfeer met warme, aardse kleuren in de woonkamer en de keuken, afgewisseld met frisse groene tinten en inspiratie uit de natuur op de buitenplaats en in de werkkamer.

Gepubliceerd op okt 9, 2014 door

 

Afgelopen week brachten Irene en Suzanne een bezoek aan de Woonbeurs. Op deze zonnige vrijdagmiddag alvast een kleine sfeerimpressie. Houdt de blog in de gaten: vanaf volgende week meer inspirerende foto's van de verschillende woonhuizen op de Woonbeurs. Happy Friday!

Gepubliceerd op okt 4, 2014 door

 

Afgelopen week maakten Irene en Suzanne een fotoproductie voor tuinarchitect Marc-Jan Koren. Zijn ontwerp voor deze tuin is perfect afgestemd op de bijzondere wensen van de bewoners. Ze gaan graag naar het strand om een ligbed te huren en te kunnen genieten van zon, zee, een glas wijn en een lekker muziekje op de achtergrond. Met deze wens is Marc-Jan aan de slag gegaan. Het stoere houten loungebed is het resultaat van deze ontwerpopgave. 

Gepubliceerd op sep 30, 2014 door

 

Vandaag laten Suzanne en Irene zich inspireren op de Woonbeurs. Irene is te vinden in het BLOGGERS Café, terwijl Suzanne rondloopt op de beurs om mooie en inspirerende beelden te schieten.

Binnenkort laten we de highlights op ons blog zien. Hou het in de gaten...!

Gepubliceerd op sep 18, 2014 door

 

Vorig weekend opende een nieuwe designstore in Alkmaar: First or Second design choices. Opgericht door Jantine Vaartjes en Vivian Hoebe, die we kennen van hun inspiratieblog April and May

Gepubliceerd op sep 17, 2014 door

 

Tijdens de London Design Festival (13-21 september) lanceert het Deense merk Kvadrat een nieuwe collectie gebreide stoffen. De Zwitsers-Argentijnse productdesigner Alfredo Häberli tekende voor het ontwerp. Er zijn drie verschillende levendige en toch verfijnde meubelstoffen: Nebula, Nadir en Galaxy. Voor elke stof worden verschillende breitechnieken gebruikt, waardoor ze alle drie een geheel eigen uitstraling hebben.

Gepubliceerd op sep 5, 2014 door

 

Deze zomer zeilde Suzanne in Friesland en genoot van heerlijk zomers weer in het noorden van Nederland. Tijdens haar vakantie waren er veel skûtsjes te zien, waaronder dit prachtexemplaar in Earnewald. 

Gepubliceerd op aug 27, 2014 door

 

Afgelopen zondag en maandag presenteerde ruim 100 deelnemers met bijna 200 merken zich op de ShowUP, een vakbeurs op het gebied van Home&Gifts. Woonstudio 033 bracht een bezoek aan deze najaarsbeurs en deelt graag een aantal favorieten.

Gepubliceerd op aug 20, 2014 door

 

 

Geïnspireerd op Salone del Mobile presenteert Roderick Vos in samenwerking met de orchideeënkwekers van Art of Life een online stijlgids voor het interieur (zeker even bekijken!). 

 

Gepubliceerd op aug 11, 2014 door

 

 

Dit interieur kwam ik tegen op de blog van ChicDeco. Bepaald geen standaard interieur voor een caravan!

 


 

Gepubliceerd op aug 4, 2014 door

 

Het is zomer en daar worden we blij van bij Woonstudio 033. Enjoy the Summer!

Gepubliceerd op jul 28, 2014 door

 

Afgelopen maand maakten stylist Irene van den Brink en fotograaf Suzanne Paap van Woonstudio 033 een zomerse binnenkijker. We geven je alvast een sneak preview van deze woonproductie. 

Gepubliceerd op jul 21, 2014 door

 

Suzanne van Woonstudio 033 was onlangs op bezoek bij Nienke van de Pol. In haar winkel, conceptstore De Wij Vorm, maakte zij een mooie reportage.

Gepubliceerd op jul 16, 2014 door

 

Stylist Irene van Woonstudio 033 zorgde samen met haar stagiaires Albertine en Sina voor de voorbereiding voor een fotoshoot; een binnenkijker op een woonboot. Ze bedachten een thema voor de fotostyling, passend bij de bewoners.

Gepubliceerd op jul 8, 2014 door

 

Niet alleen het Elle Paviljoen was een bezoekje waard, ook de binnenstad van Amsterdam stond drie dagen in het teken van fashion, food & design. Fotograaf Suzanne Paap van Woonstudio 033 bezocht het Elle Festival en neemt je graag mee naar haar favorieten.

Gepubliceerd op jul 4, 2014 door

 

 

Afgelopen weekend vond het Elle Festival plaats in Amsterdam. Een mix van mode, food, design en interieur. Het hart van het Elle Festival was een interactieve tentoonstelling in het Elle Paviljoen aan de Looiersgracht 60. Daarnaast waren er bijna 100 winkels, galerieën en cafés in hartje Amsterdam die dit jaar deelnamen aan het festival met leuke happenings en exposities.

Gepubliceerd op jul 2, 2014 door

 

Woonstudio 033 heeft niet stil gezeten! We hebben diverse fotoshoots achter de rug, onder andere op de woonboerderij; een verbouwingsproject van onze interieurarchitect Angela van Staalduinen. Alvast een kijkje achter de schermen...

Gepubliceerd op jun 16, 2014 door

 

Sinds mei dit jaar nieuw in Amersfoort op een bijzondere locatie: café restaurant HOOG VUUR in De Nieuwe Stad (de oude, industriële Prodentfabriek; nu creatief bolwerk).
Bij HOOG VUUR worden eerlijke en lokale producten op ambachtelijke wijze bereid in hout gestookte ovens, die speciaal voor deze plek zijn ontwikkeld. De beleving van stoken en koken en de bezieling voor ambachtelijke bereiding staan centraal in de open keuken van het café restaurant. De originele schoorsteenpijp van de Prodentfabriek is behouden gebleven en is een icoon voor De Nieuwe Stad.

Zoeken:

Categorieën: