Gepubliceerd op feb 5, 2015 door

Afgelopen weekend was de vakbeurs showUP. showUP is een vakbeurs voor Home & Gifts en is er voor  woon- en cadeauwinkels, webshops, en concept stores. Woonstudio 033 bezocht deze beurs en spotte een een aantal nieuwe merken en producten. Hier een aantal favorieten op een rijtje.

Gepubliceerd op sep 18, 2014 door

 

Vorig weekend opende een nieuwe designstore in Alkmaar: First or Second design choices. Opgericht door Jantine Vaartjes en Vivian Hoebe, die we kennen van hun inspiratieblog April and May

Gepubliceerd op aug 27, 2014 door

 

Afgelopen zondag en maandag presenteerde ruim 100 deelnemers met bijna 200 merken zich op de ShowUP, een vakbeurs op het gebied van Home&Gifts. Woonstudio 033 bracht een bezoek aan deze najaarsbeurs en deelt graag een aantal favorieten.

Gepubliceerd op jul 21, 2014 door

 

Suzanne van Woonstudio 033 was onlangs op bezoek bij Nienke van de Pol. In haar winkel, conceptstore De Wij Vorm, maakte zij een mooie reportage.

Gepubliceerd op jul 8, 2014 door

 

Niet alleen het Elle Paviljoen was een bezoekje waard, ook de binnenstad van Amsterdam stond drie dagen in het teken van fashion, food & design. Fotograaf Suzanne Paap van Woonstudio 033 bezocht het Elle Festival en neemt je graag mee naar haar favorieten.

Gepubliceerd op jul 4, 2014 door

 

 

Afgelopen weekend vond het Elle Festival plaats in Amsterdam. Een mix van mode, food, design en interieur. Het hart van het Elle Festival was een interactieve tentoonstelling in het Elle Paviljoen aan de Looiersgracht 60. Daarnaast waren er bijna 100 winkels, galerieën en cafés in hartje Amsterdam die dit jaar deelnamen aan het festival met leuke happenings en exposities.

Gepubliceerd op jun 16, 2014 door

 

Sinds mei dit jaar nieuw in Amersfoort op een bijzondere locatie: café restaurant HOOG VUUR in De Nieuwe Stad (de oude, industriële Prodentfabriek; nu creatief bolwerk).
Bij HOOG VUUR worden eerlijke en lokale producten op ambachtelijke wijze bereid in hout gestookte ovens, die speciaal voor deze plek zijn ontwikkeld. De beleving van stoken en koken en de bezieling voor ambachtelijke bereiding staan centraal in de open keuken van het café restaurant. De originele schoorsteenpijp van de Prodentfabriek is behouden gebleven en is een icoon voor De Nieuwe Stad.

Gepubliceerd op mei 28, 2014 door

 

Van 21 t/m 23 mei stond Zaandam in het teken van Design District 2014. Angela en Suzanne bezochten het interieur vakevenement in Taets op het Hembrugterrein en het Off Site-evenement op locatie bij Loods 5.

Gepubliceerd op mei 21, 2014 door

 

Omdat er zoveel te beleven was tijdens het Designkwartier Festival in Den Haag afgelopen weekend, neemt Woonstudio 033 je nog een keertje mee voor part II. Nieuw in het Zeeheldenkwartier is The Fine Store & Studio van de zusjes achter het merk By Mölle.

Gepubliceerd op apr 28, 2014 door

 

Sinds september 2013 is Amersfoort een bijzondere conceptstore rijker: 't Singelhuys. Een prachtige locatie aan de Zuidsingel waar koken, wonen, kunst, koffie een een broodje elkaar ontmoeten. Woonstudio 033 ging op bezoek en sprak met eigenaresse Marjan Krom-Clairet over haar passies en 't Singelhuys.

Gepubliceerd op mrt 13, 2014 door

 

Afgelopen week was Suzanne in Den Haag en bracht een bezoek aan de winkel van buro Tas-ka op de Prins Frederikstraat. Collected by Tas-ka is een initiatief van Ontwerpburo Tas-ka dat is opgericht door Jantien Baas en Hester Worst. Zij ontmoetten elkaar op de academie in Den Haag waar ze beiden textiele vormgeving studeerden. Inmiddels bestaan zij alweer tien jaar als Ontwerpburo Tas-ka. Ze ontwerpen o.a. stoffen, waarvan ze mooie woonaccessoires en textiel als kussens, servetten, beddengoed en keukengoed maken.

Gepubliceerd op feb 25, 2014 door

 

Afgelopen maand was Irene een paar dagen voor inspiratie in Kopenhagen. Lopend in de sneeuw kwam ze heel veel moois tegen. Onder andere het atelier van Inge Vincents.

Gepubliceerd op feb 5, 2014 door

 

Afgelopen maandag bezocht ik de ShowUP in Amsterdam, waar voorjaarscollecties en nieuwe producten op het gebied van Home & Gift werden gepresenteerd. Graag deel ik met jullie mijn favorieten. Opvallend was dat nog steeds pasteltinten, grafische patronen en felle prints trend zijn en terug te vinden zijn in de voorjaarscollecties.

Gepubliceerd op dec 11, 2013 door

 

Tijdens ons bezoek aan Stockholm hebben we veel inspirerende winkels gespot waar handwerk en design elkaar ontmoeten. Eén van deze ontdekkingen is Manos in SOFO, de creatieve hotspot in Södermalm.

Gepubliceerd op sep 25, 2013 door

 

Sinds kort is Amersfoort een leuke Mixstore rijker: Blend&Blender. Je kunt hier terecht voor een verrassende mix van design, woonaccessoires en ondertussen genieten van een lekker kopje koffie met een biologisch taartje.

Zoeken:

Categorieën: