Gepubliceerd op okt 4, 2014 door

 

Afgelopen week maakten Irene en Suzanne een fotoproductie voor tuinarchitect Marc-Jan Koren. Zijn ontwerp voor deze tuin is perfect afgestemd op de bijzondere wensen van de bewoners. Ze gaan graag naar het strand om een ligbed te huren en te kunnen genieten van zon, zee, een glas wijn en een lekker muziekje op de achtergrond. Met deze wens is Marc-Jan aan de slag gegaan. Het stoere houten loungebed is het resultaat van deze ontwerpopgave. 

Gepubliceerd op jul 28, 2014 door

 

Afgelopen maand maakten stylist Irene van den Brink en fotograaf Suzanne Paap van Woonstudio 033 een zomerse binnenkijker. We geven je alvast een sneak preview van deze woonproductie. 

Gepubliceerd op jul 16, 2014 door

 

Stylist Irene van Woonstudio 033 zorgde samen met haar stagiaires Albertine en Sina voor de voorbereiding voor een fotoshoot; een binnenkijker op een woonboot. Ze bedachten een thema voor de fotostyling, passend bij de bewoners.

Gepubliceerd op jul 2, 2014 door

 

Woonstudio 033 heeft niet stil gezeten! We hebben diverse fotoshoots achter de rug, onder andere op de woonboerderij; een verbouwingsproject van onze interieurarchitect Angela van Staalduinen. Alvast een kijkje achter de schermen...

Gepubliceerd op mrt 16, 2014 door

 

Afgelopen week bracht Woonstudio 033 een bezoek aan productdesigner Fenna Oosterhoff in haar keramiekwerkplaats in Arnhem. We hebben een fotoreportage gemaakt en spraken met haar over haar ontwerpen, inspiratiebronnen, achtergrond en haar fascinatie voor de natuur.

Gepubliceerd op dec 19, 2013 door

 

Afgelopen week bracht Woonstudio 033 een bezoek aan industrieel ontwerper Floris Hovers in zijn werkplaats en showroom in het Brabantse Raamsdonkveer. We hebben een fotoreportage gemaakt van Floris en zijn werk en spraken met hem over zijn ontwerpen, zijn achtergrond, zijn passies en ook frustraties in het leven. Een openhartig interview waarin wij veel te weten zijn gekomen over het hoe en waarom van Floris' werk. 

Gepubliceerd op nov 26, 2013 door

 

Tijdens de fotoshoot voor het 'Idee van Karwei' magazine hebben we een aantal producten geleend om de woning van Angela er nog mooier uit te laten zien. 

Gepubliceerd op nov 11, 2013 door

Woonstudio 033 achter de schermen: rietdekken woonboerderij

 

Al ruim een jaar werk ik aan een grootschalige verbouwing van een woonboerderij in Hoogland-West. Niet alleen het interieur is drastisch veranderd, maar ook aan de buitenkant zijn grote ingrepen gedaan. Zo is de entree van een klein deurtje aan de voorzijde van het huis verplaatst naar een grote entree met verticaal raam aan de zijkant van het huis. Het rode pannendak is inmiddels vervangen door een prachtig rieten dak. 

Gepubliceerd op sep 17, 2013 door

 

Hoera! De inspiratieblog van Woonstudio 033 is vanaf nu feestelijk geopend.

Vanaf vandaag zullen wij, Angela van Staalduinen (interieurarchitect), Irene van den Brink (interieurstylist) en Suzanne Paap (interieurfotograaf), regelmatig een inspirerend blog schrijven.
Over verbouwen, inrichten, styling en alles wat ons inspireert op het gebied van wonen en interieur.

 

Wij wensen iedereen veel wooninspiratie bij het lezen van onze blog!

Zoeken:

Categorieën: