Woonstudio 033 bezoekt showUP

Gepubliceerd op feb 5, 2015 door Woonstudio 033

Afgelopen weekend was de vakbeurs showUP. showUP is een vakbeurs voor Home & Gifts en is er voor  woon- en cadeauwinkels, webshops, en concept stores. Woonstudio 033 bezocht deze beurs en spotte een een aantal nieuwe merken en producten. Hier een aantal favorieten op een rijtje.


Nieuw op de beurs was het merk Toffe Stoffen. Een collectie van luxe kussenhoezen, theedoeken van 100% biokatoen. De basis voor de collectie is zwart-witte, grafische prints in combinatie met vijf trendkleuren.

Op de foto midden: vaasjes van  FIGR1.  FIGR1 is een interieur label gevestigd in Eindhoven En een samenwerking tussen Hosun Ching (product designer) en Shirley van Piere (concept designer). De producten die zij ontwerpen kunnen op verschillende wijze in het interieur worden ingezet. Voor meer ideeën en inspiratie neem ene kijkje op hun website: www.figr1.com.

Tinne & Mia presenteerde een mooie collecties kussens die zij in samenwerking met House in Style op de markt brengen. Daarnaast breiden ze ook uit met hun stationary collectie en verpakkingslijn: fijne schriftjes, linten, inpakpapier en etiketten.  Pas van april verkijgbaar. Zie ook www.tinne-mia.nl

Zoeken:

Categorieën: