Woonbeurs 2014 | 101Woonideeën inspiratie huis

Gepubliceerd op okt 16, 2014 door Irene van den Brink

 

Voor het laatst op de Woonbeurs dit jaar... het inspiratiehuis van 101Woonideeën. Voor het eind van dit jaar stopt Sanoma met het uitgeven van dit sympathieke woonblad. Heel jammer voor de trouwe lezers en daarom op de Woonbeurs deze 'grand finale'. 


Speciaal voor de Woonbeurs laat 101Woonideeën in een schitterend huis een aantal 'zelfmakers' zien, die in de afgelopen jaren in het blad gepubliceerd zijn. Een ode aan de vele mooie ideeën en inspiratie die het blad aan het publiek te bieden had.

 

 

Het inspiratie huis ademt helemaal de sfeer uit die we van 101Woonideeën gewend zijn; het is licht en fris met vrolijke, kleurige accenten en het huis barst van de originele zelfmakers.

 

 

Omdat het de laatste keer is, laten we graag wat extra foto's zien van dit leuke huis. In de slaapkamer staat één van onze favoriete zelfmakers: de dienblad-bijzettafel. Speciaal voor ons in onze lievelingskleur 'Woonstudio-groen'... 

 

 

Ook de feloranje design ladderkast in de keuken vinden wij nog steeds een topper. Een zelfmaak-idee uit 2012, maar nog steeds actueel.

 

 

Wil je meer weten over de producten die je op de foto's ziet of wil je de werkbeschrijvingen van alle zelfmakers, kijk dan even op de site van 101Woonideeën

Zoeken:

Categorieën: