Woonbeurs 2014 | Ariadne At Home inspiratie huis

Gepubliceerd op okt 15, 2014 door Suzanne Paap

 

Ook dit jaar bij Ariadne At Home speelt romantiek de boventoon in het inspiratie huis. Veel zachte pasteltinten en romantische sfeerhoekjes. En ook hier een aantal originele D.I.Y. ideeën.


Een grote oude reiskoffer met kleine vakjes is poederroze geschilderd en dient als mini-expositie gevuld met labels, stempels en bloemenprints. Wat een leuk idee voor verzamelaars! 

 

 

Ook een oude meidenkast kreeg een nieuwe bestemming. Zet de deur open, maak er een diepere (opklapbare) plank in en zo heb je een originele bureaukast. Ariadne pimpte de kast door de buitenzijde roze te schilderen en de binnenzijde fris wit. Een leuke kruk en staande lamp erbij en klaar is je thuis-werkplek.

 

 

Een oude tak als kapstok hebben we vaker gezien, maar blijft een leuke zelfmaker. Mooi met een lik wit verf en witte houten hangers. Het theeservies is brocante en geeft de tafel een historische sfeer. De romanticus kan zijn hart ophalen in dit huis!

 

Ariadne at Home huis | vloer van Quick-Step, wanden binnenkant verf Historical White van Painting the Past uit de Selected by collectie van Ariadne at Home, styling Marlies Does
Meer info over producten op de foto's? Kijk dan op www.ariadneathome.nl/woonbeurs

 

Zoeken:

Categorieën: