Woonstudio 033 op pad: ShowUP14

Gepubliceerd op aug 27, 2014 door Suzanne Paap

 

Afgelopen zondag en maandag presenteerde ruim 100 deelnemers met bijna 200 merken zich op de ShowUP, een vakbeurs op het gebied van Home&Gifts. Woonstudio 033 bracht een bezoek aan deze najaarsbeurs en deelt graag een aantal favorieten.


By Gitte ontwerpt en produceert mode- en woonaccessoires van ecologisch vilt en leder in eigen atelier in Arnhem. Op de beurs presenteerde zij o.a. deze fijne vilten etuitjes met leren sluiting (foto links) en een vilten zitje annex bijzettafeltje met kussen (niet op de foto, binnenkort verkrijgbaar). Bij Deens.nl hingen o.a. deze leuke plankendragers met canvas ophangsysteem. Te verkrijgen in verschillende kleuren. Rechts een stilleven van behang geïnspireerd op de natuur, ontworpen door designer Melissa Peen. Ervoor staan kleurrijke vogeltjes uitgestald van Taxidermy.

 

 

Ook was er weer volop papierwaar, handgedrukte (kerst)kaarten, papieren kersthangers en kadoverpakkingen te vinden op ShowUP dit jaar. De vrolijk geïllustreerde reisboekjes van steden over de hele wereld komen van Herb Lester (foto links). Bij De Krantenkapper hingen deze blauwe kristallen van papier. De mallen om deze kristallen te maken zijn o.a. via hun webshop te koop. Naast leveranciers en merken was ook hier het nodige aan ambacht terug te zien, door kleine popup-werkplaatsen. Zo was bijvoorbeeld het Grafisch Werkcentrum Amsterdam aanwezig en kon je i.s.m. illustratrice Maartje van den Noort ter plekke een poster drukken. 

 

Zoeken:

Categorieën: