Elle Festival: de favorieten van Suzanne

Gepubliceerd op jul 8, 2014 door Suzanne Paap

 

Niet alleen het Elle Paviljoen was een bezoekje waard, ook de binnenstad van Amsterdam stond drie dagen in het teken van fashion, food & design. Fotograaf Suzanne Paap van Woonstudio 033 bezocht het Elle Festival en neemt je graag mee naar haar favorieten.


Sustainable mixstore AnnLiz bevindt zich in de Reestraat, één van de 9 straatjes in Amsterdam. Speciaal voor het Elle Festival maakte Vogel en Vlinder veldboeketten en signeerde illustratrice Maartje van Noord ter plekke haar tekeningen en botanische prints.

 

 

In samenwerking met Studio Aandacht gaf fotograaf Inga Powilleit een sneak preview van hun nieuwste boek How We Work. In de pop-up gallery bij lifestyle winkel Suhka hangen beelden uit het boek, dat pas in oktober uitkomt. Bij de winkel van GUUS kon je dit weekend niet alleen shoppen, maar ook korte workshops volgen en je eigen kofferlabel, sleutelhanger of shopper maken.

 

 

Bij de Westerkerk toonde Mo Man Tai, hoe toepasselijk ook, haar nieuwe collectie Gradient Candles i.s.m. Bolsius kaarsen. En voor de papier addicts onder ons; je kunt je hart ophalen bij LikeStationary. Hier zijn mooie papierwaren, notebooks en kado artikelen te vinden. Tijdens het Elle Festival presenteerden zij een twee-maandelijkse stationary box met verrassende inhoud.


Dus als je binnenkort een dagje gaat shoppen in Amsterdam, dan zijn bovenstaande winkels zeker een aanrader om te bezoeken. Veel plezier!

Zoeken:

Categorieën: