Wooninspiratie: Design District 2014

Gepubliceerd op mei 28, 2014 door Woonstudio 033

 

Van 21 t/m 23 mei stond Zaandam in het teken van Design District 2014. Angela en Suzanne bezochten het interieur vakevenement in Taets op het Hembrugterrein en het Off Site-evenement op locatie bij Loods 5.


Op de beurs waren wij erg enthousiast over de stand van BuzziSpace. Het Belgische bedrijf, bekend van zijn akoestische producten presenteerde de BuzziPicNic; een indoor picnictafel voor op kantoor! Multifunctioneel, want je kunt eraan werken, vergaderen, lunchen en borrelen met collega's. 

Foto links: stoelen Capri Multi Wood en Bubble van +Halle, Foto midden: stand Crisp stylisten, kussens oa Palau.

 

 

Naast de bekende merken ook leuke nieuwe merken en ontwerpen gespot. Zoals tafel TANGLE_ONE van Alex Groot Jebbink, stoel Woody van EQ+ en de sympathieke stoelen en krukken-serie van designxambacht, ontworpen door Ruud Jan Kokke en gemaakt door ambachtsmensen met een beperking.  

 

 

Op Off Site Design District bij Loods 5 presenteerden een aantal vooraanstaande merken zich samen, waaronder Vormhelden, Kartell, &Tradition, Lammhults en Vitra. Wij waren vooral nieuwsgierig naar de subcollectie Wrong for Hay. Nieuwe stoelen, tafels, lampen, textiel en accessoires van ons favoriete merk Hay. Gaan we ongetwijfeld weer veel van zien!

Zoeken:

Categorieën: