Designkwartier Den Haag part II

Gepubliceerd op mei 21, 2014 door Suzanne Paap

 

Omdat er zoveel te beleven was tijdens het Designkwartier Festival in Den Haag afgelopen weekend, neemt Woonstudio 033 je nog een keertje mee voor part II. Nieuw in het Zeeheldenkwartier is The Fine Store & Studio van de zusjes achter het merk By Mölle.


Deze interieurwinkel biedt een mooie collectie van fijne pronkstukjes en design. Of zoals zij het zelf omschrijven: 'conscious goods, responsibly made'. O.a. te koop zijn linosnede prints van Marjon Hoogervorst (foto links) en de vaasjes Bloemenlab II, van Vlinder en Vogel (niet op de foto). Naast de vazen van o.a. Margit Seland (foto midden) heeft The Fine Store ook de lampen 'Rainbow Shades' van Julien Renault (foto rechtsboven) in hun collectie. Rechtsonder op de foto: wandobject van De Nieuwe Meubels Van De Keizer. Deze wandobjecten zijn met de hand gemaakt en in beperkte oplage leverbaar.

 

 

Al eerder bezocht door Woonstudio 033 en altijd weer verrassend: Collected By Tas-ka. Voor de deur stond een vrolijke caravan van de Bakkerswinkel met papierwaren; van envelopjes tot kaarten van o.a. Le Typographe. Speciaal voor het festival werkte Tas-ka samen met Studio Snowpuppe. Tas-ka maakte een dessin, dat weer door Snowpuppe werd verwerkt tot de bekende gevouwen lamp. Ook was Studio Snowpuppe zelf op het festival aanwezig in een pop-up store een paar deuren verderop.

 

Nieuwsgierig geworden en meer weten over deze hippe wijk? Het Zeeheldenkwartier is ook buiten het festival om een bezoekje waard. Zo zijn er ook volop leuke eettentjes te vinden! 

Zie: www.zeeheldenkwartier.com of facebook/designkwartier

Zoeken:

Categorieën: