DIY Paas inspiratie

Gepubliceerd op apr 3, 2014 door Woonstudio 033

 

Ben jij al klaar voor de Paasdagen? Woonstudio 033 creëerde deze creatieve zelfmakers voor een feestelijke aankleding in huis en inspiratie voor de styling van de paastafel.


De hexagram-vorm is helemaal hip en daarom maakte onze interieurstylist Irene van den Brink deze paashanger van klei. Je kunt natuurlijk ook experimenteren met andere vormen. Voor een speels effect druk je er met deegvormpjes een woord in, bijvoorbeeld 'PASEN'. Prik met een naald een gaatje in de vorm, zodat je de paashanger met een draadje in een mooie tak kunt hangen. Weinig tijd om eieren te schilderen? Koop een doos witte eieren, kook de eieren hard en teken er met een zwarte fineliner grafische patronen op. Of plak er washi-tape omheen in je lievelings kleur. De Paastafel kleed je mooi aan met één of twee kleuren; wij kozen zachtgroen en wit. Prik aan twee kanten een gaatje in een ongekookt ei en blaas het leeg. Je kunt het ei eventueel een kleurtje geven met een spuitbus. Breek het eitje iets open aan de bovenkant en zet er een mooie bloem in. Fijne Paasdagen!

foto 1  achtergrond theedoek (Dille & Kamille)
foto 2  washi tape, fineliner (Pipoos)
foto 3  zwart vaasje (Lindform), steentje met libelle (Manos), theedoek, groen servet en groen schaaltje (Dille & Kamille), bordje en eierdop (privébezit)

Zoeken:

Categorieën: