Woonstudio 033 spot: conceptstore 't Singelhuys in Amersfoort

Gepubliceerd op apr 28, 2014 door Woonstudio 033

 

Sinds september 2013 is Amersfoort een bijzondere conceptstore rijker: 't Singelhuys. Een prachtige locatie aan de Zuidsingel waar koken, wonen, kunst, koffie een een broodje elkaar ontmoeten. Woonstudio 033 ging op bezoek en sprak met eigenaresse Marjan Krom-Clairet over haar passies en 't Singelhuys.


 

Samen met haar man Olivier Clairet wil Marjan met de winkel het publiek inspireren, de zintuigen prikkelen en een goed gevoel meegeven. De producten in de winkel lijken een persoonlijke verzameling van verschillende stijlen; een eclectische mix van bohémian, industrieel en brocante. Veel merken hebben een mediterrane oorsprong. Naast wijnen en olie uit het vat verkoopt 't Singelhuys interieurproducten van Asiatides, Malle W. Trousseau, La Torre Ascension, Rina Menardi, Pols Potten en binnenkort ook Bloomingville. Inspiratie doen de eigenaren vooral op in Parijs tijdens de beurs Maison & Objet.
De passie voor interieur is niet alleen te zien aan de stijlvolle collectie in de winkel. Marjan werkt vanuit de conceptstore ook aan interieur- en styling opdrachten en aan haar eigen collectie schilderijen. Te zien en te koop in de shop.
Marjan begon haar carriere als kok. Deze culinaire passie wordt nu ingezet om de zintuigen van de bezoeker te prikkelen, en dat lukt! Je kunt in 't Singelhuys terecht voor een heerlijke kop koffie en een huisgemaakt broodje. Marjan en Olivier organiseren tevens kookworkshops, private dinners en andere culinaire evenementen. Een absolute aanwinst in Amersfoort!

 

naam 't Singelhuys - conceptstore adres Zuidsingel 67 in Amersfoort telefoon +31 (0)33 4754868 website www.hetsingelhuys.nl mail contact@hetsingelhuys.nl facebook hetsingelhuys trots op de stap om aan een nieuw concept te beginnen in Amersfoort toekomstdroom een begrip worden in Amersfoort en misschien zelfs uitbreiden naar andere plaatsen...? favoriete designer Abigail Ahern (interieurstylist)

Zoeken:

Categorieën: