Lente inspiratie: B&B De Rheezer Kamer

Gepubliceerd op mrt 28, 2014 door Suzanne Paap

 

Voor een weekendje weg boekte onze fotograaf Suzanne een Bed & Breakfast in het Vechtdal. Via de website van bijzonderplekje.nl vond ze de goed uitziende B&B De Rheezer Kamer in het Overijsselse dorpje Rheeze. Langs het Pieterpad, dus ideaal voor een wandelweekend! Dat een weekendje in een leuke B&B ook de nodige wooninspiratie kan geven, bleek al snel. De B&B is met stijl en aandacht ingericht, met behoud van oude stijlelementen van de boerderij. In het echt nog mooier dan de foto's op de website.


 

Eigenaresse Astrid ontvangt je hartelijk met heerlijke biologische koffie en homemade appeltaart. Het ontbijt dat 's ochtends aan de eettafel geserveerd wordt, is met zorg gemaakt en bestaat uit heerlijke eigengemaakte gerechtjes en streekproducten. 

 

 

De B&B bestaat uit een grote ruimte met eethoek en zithoek en een luxe badkamer. Een apart slaapgedeelte bevindt zich boven in de vide. De sfeer is licht met een Scandinavische knipoog. De wisselende expositie van schilderkunst maakt het elke keer weer verrassend. Op dit moment hangt er werk van Maartje van den Noort  (kussens, schilderijen, tekeningen en ansichtkaarten) en van Gea Slotman (schilderij Kalfje). De mooie plaids zijn van het Nederlandse merk By Mölle. Veel producten zijn ook te koop, bijvoorbeeld de leuke vaasjes van Lindform, zodat je zelfs een stukje Rheezer Kamer als aandenken mee naar huis kunt nemen. Een aanrader en erg inspirerend!

 

Voor meer informatie: www.derheezerkamer.nl

Fotografie: Suzanne Paap

Zoeken:

Categorieën: