Woonstudio 033 spot: Graphic Playground in Arnhem

Gepubliceerd op mrt 24, 2014 door Woonstudio 033

 

Bijna een jaar geleden begon Kim van Es aan haar droom in het modekwartier in Arnhem; een eigen winkel en ontwerpstudio waar ze een platform biedt aan designers om hun ontwerpen te tonen. Graphic Playground verzamelt en verkoopt unieke producten van grafisch werk tot productdesign en alles ertussen in. Kim van Es wil hiermee design toegankelijker maken voor een breder publiek.


 

Naast Kim's eigen grafische werk verkoopt Graphic Playground boeken en magazines van boekhandel Athenaeum, stationary van Toffe Madammen en productdesign van o.a. M.OSS design, Ontwerpduo, GRÖN design, Elke van den Berg en Mae Engelgeer. Een overzicht van de participerende designers is te vinden op de website. Elke maand is er een wisselende expositie in de winkel van een andere ontwerper. De collectie blijft daarmee verrassen.

Kim is er vooral trots op dat ze het een jaar geleden heeft aangedurfd om buiten de lijntjes te denken en gewoon te beginnen aan het verwezenlijken van haar droom. Kim: "Mijn winkel is mijn werkplek. Ik ga elke dag met een glimlach naar mijn werk". Loop ook eens binnen voor een praatje met Kim; haar enthousiasme werkt aanstekelijk!

 

naam Graphic Playground - Independent Design Store adres Klarendalseweg 134 in Arnhem telefoon +31 (0)6 2414 9646 website www.graphicplayground.nl mail info@graphicplayground.nl

Zoeken:

Categorieën: