Angela's favorieten: de nieuwe kleuren van Farrow & Ball

Gepubliceerd op jan 23, 2014 door Angela van Staalduinen

 

Als fan van Farrow & Ball traditionele verven houd ik de nieuwe kleurtrends altijd in de gaten. Voor 2014 komt F&B met negen nieuwe kleuren, zoals altijd met elk een eigen verhaal en passende naam. Tijd om mijn favorieten eruit te lichten.


Mole’s Breath kan gebruikt worden om een eigentijds interieur met glas en staal iets te verzachten. Gecombineerd met Shaded White op plafond of vloer creëer je een prachtig licht- en schaduwspel. Als achtergrondkleur wordt deze nieuwe grijstint tot leven gewekt door accentkleuren als Churlish Green en Off-Black.

 

Stiffkey Blue herinnert aan de buitengewone kleur van het slijk dat aanspoelt op het strand van Norfolk en past daarom perfect in de natuurtrend. Deze diepe blauwe kleur creëert een dramatisch interieur, maar is toch geschikt voor verschillende woonstijlen. Samen met Hardwick White ontstaat een sfeer die doet denken aan een dreigende, roerige zee. Voor een luchtiger effect combineer je deze intense blauwe kleur met de vergrijsde pastellen Light Blue en Setting Plaster.

 

In Amersfoort wordt Farrow & Ball verkocht bij De Vaal Voor Verf.

Afbeeldingen: Farrow & Ball

Zoeken:

Categorieën: